nedelja, 8. oktober 2017

Na obisk v Nemčijo in še skok na Nizozemsko

4. DAN
Sobota, 7. oktober 2017

Aschaffenburg-Grossenbaum

Naspani smo se zopet zbudili zgodaj. V suhem vremenu smo nadaljevali do Düsseldorfa. Tam je bilo vreme dokaj neprijazno. Tako smo rajši nadaljevali proti predmestju Duisburga v Grossenbaum. Odpeljali smo se direktno na obisk. Veselje ob snidenju je bilo neizmerno. Ko smo se naklepetali, smo odšli na ogled Grossenbauma. Izvedeli in videli smo, kje sta se sprehajala Lavra in Jack. Ob vrnitvi smo še dolgo v noč klepetali in potem prespali kar v bližini bloka.

Na poti.

Tankanje.
Duisburg se že vidi.

P pred blokom v Grossenbaumu.






Razigrana.


5.DAN
Nedelja, 8. oktober 2017

Grossenbaum-Giethoorn

Prijetno in mirno je bilo spanje v bližini bloka. Za uspavanko so nam celo noč "prepevale" dežne kaplje. Zbudili smo se v deževen dan in odšli na kratek sprehod z Lavro. Potem pa smo se za nekaj ur poslovili. Sprva smo se hoteli odpeljati in si ogledati Duisburg, pa smo se premislili, saj je preveč deževalo. Smo se pa odpravili na lep sprehod ob jezeru do najbližje vasice.









Po vrnitvi smo se zaradi slabega vremena odločili, da nadaljujemo proti Nizozemski in se ob vračanju ponovno ustavimo pri njej. Ob 15. uri smo se poslovili in se odpeljali proti Nizozemski. Ko smo prestopili mejo, se nam je odprl čisto drugačen svet. Pozdravilo pa nas je tudi sonce. Za naš prvi postanek na Nizozemskem, smo si izbrali vasico brez cest Giethoorn.


PZA Giethoorn 13 €/noč (N52,72741 E6,07597)

Sanitarije, tuši na kovance.

Zahajajoče sonce.

Dvižni most.



Ni komentarjev:

Objavite komentar