nedelja, 15. januar 2012

Simpatični "posebnež" Airy

Airy je res pravi mali posebnež. Pri dveh mesecih je bil med samčki najmanjši, na najkrajših tačkah in s popravljenim repkom. Med spanjem ni pustil prav nikomur, da bi ga motil. Če pa se je to zgodilo, je takoj dvignil glavo in protestiral z "grdim" pogledom in komaj slišnim grčanjem. Pri glodanju tako dobrih suhih vampov ni nikoli kradel drugim, ampak se je raje umaknil in v miru obdeloval svoj priboljšek. Pridno je tudi jedel iz svoje skledice. Prav vse mu je bilo všeč. Ko pa je bila njegova prazna, je hotel še dodatek iz sklede bratca, ki je bil manj ješč. Med samčki je bil edini, kateremu vožnja ni povzročala tako zoprnega bruhanja. 
V Airy-ja se je Vesna zagledala že, ko je bil še čisto, čisto majčken. Napisala nam je, da je imela pri starših mešančka, ki pa ga sedaj ni več. Ker se bo kmalu selila v novo hišo, jo v bližnji prihodnosti zanima nakup psa pasme JRT. Ker se sama nikakor ni mogla odločiti, vendar je bila želja zelo velika, je za to poskrbel njen fant Simon. Odločil se je, da ji bo Airy-ja podaril,  vendar brez njene vednosti. Za prevzem sva se dogovorila konec januarja. Pa je prišel 31.12.2011 in Simon nam je telefoniral, da bi po Airy-ja  prišla že tisti dan. Vesno in Simona je Airy pričakal z zlato pentljo, kot se za darilo tudi spodobi.



Vesna nam je sporočila, da je Airy na poti domov večinoma spal in ni imel težav z vožnjo. Skupaj so dočakali novo leto in se potem odpravili spat. Tudi sedaj glede spanja nima težav, saj je pravi mali zaspanec. Seveda, pa se mora dovolj utruditi s sprehodom ali igro. Težave imajo le z lulanjem in kakanjem, vendar se zaveda, da je to problem prav vsakega pasjega mladička. Na koncu nam je še napisala, da je Airy osvojil srca prav vseh njunih obiskovalcev v zadnjih dneh. Ona in Simon pa sta se nanj zelo navezala. 
Novih slikc Airy-ja nam ne more posredovati, ker v novi hiši še nimajo internetne povezave.

Ni komentarjev:

Objavite komentar