torek, 14. februar 2012

Apolon ima rad

                    Vožnjo z avtomobilom

Zelo rad se vozi v avtomobilu. Zaradi svoje varnosti in varnosti voznika je pripet z varnostnim pasom. Neprivezan bi lahko predstavljal nevarnost za voznika, saj bi ga lahko s premikanjem sem in tja po sedežu in gledanjem skozi okno motil ali celo oviral pri vožnji. Seveda pa je lahko taka vožnja nevarna tudi za Apolona, ki se lahko med vožnjo ali v primeru hitrega zaviranja tudi poškoduje. 

                     Pomerjanje kravat
Zelo rad pa na sebi pomerja tudi kravate in si predstavlja, da je pravi pasji maneken. Nekoga v bližini s pogledom sprašuje, če mu ta kravata lepo stoji in, če je dovolj lep z njo, da bi lahko poziral tudi za kakšno  revijo. Jaz pravim, da je pravi lepotec in bi se tudi kot maneken zelo dobro odrezal.  

Jutranji čaj

Zelo rad hodi na jutranji čaj v bar. Tam sedi na kolenih, se crklja, pridno čaka in opazuje dogajanje v baru.
 Sprehod
Tudi na Goričkem je zapadel sneg. Apolon lula in zasanjano gleda bele snežinke, ki mu padajo na smrček, ušesa, trepalnice, repek. Prav tako še sedaj nekaj premišljuje kot takrat, ko je bil še čisto majčken.   

Krtačenje
Po sprehodu se Apolon umije in ogreje v kadi s toplo vodo. V gobčku drži krtačo in čaka, da ga bo kdo z njo podrgnil po hrbtu, ker se sam ne more.

Ni komentarjev:

Objavite komentar