nedelja, 27. november 2011

Stari smo 5 tednov

Pri 5 tednih vsi že tehtajo čez kg. Mama Cindi jih še vedno večkrat na dan in enkrat ponoči za kratek čas podoji, vendar sedaj samo še stoje. Počasi jim dopoveduje, da tega crkljanja kmalu ne bo več. Po tem jih uči poslušnosti. Hodi sem in tja, glasna četica pa za njo. Radi bi dosegli seske, vendar jim Cindi ne pusti. Z grčanjem jih odganja stran. Najbolj vztrajna pri lovljenju seskov sta Apolon in Alef. Vsi drugi odnehajo prej. Ko mama ukaže, vsi mladiči sedijo pred njo in čakajo. Čez čas jih nežno poboža z jezičkom.
Smešni so, ko se med igro vlečejo za repke. Radi se med seboj lovijo. Postavljajo se eden nasproti drugega in s poskokom vabijo k igri. Venomer si nagajajo. So radovedni, opazujejo kaj se okoli njih dogaja. Ko pobrišeš kakšno lužico, so takoj pripravljeni pomagati. Paziti je treba, da kakšnega ne pohodiš, saj se vsi motovilijo okrog tebe. Radi vlečejo vezalke ali preizkušajo okus copat. Dobro že stojijo na zadnjih tačkah.  
Veseli so vsakega obiska. Če ne spijo, cela četica radovedno prihiti pogledat kdo je prišel. Veselo mahajo z repkom. Cindi najprej vsakega obiskovalca prevoha in ko zaupa, se umakne za nekaj časa. Vendar vedno pride pogledat, kaj se z njimi dogaja. Zelo rada ima otroke. Njim popolnoma zaupa. Pusti jim, da mladičke pestujejo in se z njimi igrajo.


ARROW ALDO FROM THE CITY OF MERCURY

ABBADO ALDO FROM THE CITY OF MERCURY

AIRY ALDO FROM THE CITY OF MERCURY

ALLEGRA ALBA FROM  THE CITY OF MERCURY

APOLON ALDO FROM THE CITY OF MERCURY

ALETHEA ALBA FROM THE CITY OF MERCURY

ALEF ALDO FROM THE CITY OF MERCURY

Ni komentarjev:

Objavite komentar